Video Facts Save Christmas Quiz Answers - 100% Score

Video Facts Save Christmas Quiz Answers

Video Facts Save Christmas Quiz Answers

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Save Christmas Quiz Answers

Do you want 100% correct Video Facts Save Christmas Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Save Christmas Quiz that will hold a total of 20 questions? video fact offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Christmas is a Clause for celebration! So help save Christmas by correctly answering these fun puzzles. Are you ready to get into the Christmas spirit?


Q 1. All elven hands on deck! Can you help the elves get to Santa’s workshop to start making toys?


Option:
  • A
  • B
  • C
Right Answer: C


Q 2. Help the elves put this toy together! Select the correct order of the parts below from front to back.


Option:
  • ABCD
  • CABD
  • ADCB
  • DACB
Right Answer: ADCB


Q 3. Can you spot the elf in Santa’s workshop?


Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
Right Answer: B

Q 4. Oh no! The name on the present has been ripped. Can you help Santa and the elves figure out who it belongs to?


Option:
  • BACD
  • BDAC
  • ABCD
  • CBDA
Right Answer: BDAC

Q 5. Can you find Santa’s hat in this hodgepodge of images?


Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
Right Answer: B

Q 6. Santa’s getting ready and is choosing his mittens. Can you tell us which of the following combinations is NOT a matching pair of mittens?


Option:
  • A2
  • B4
  • C1
  • D5
Right Answer: D5

Q 7. Which ornament did not make it onto the Xmas tree this year?


Right Answer

Q 8. If it takes 7 elves 7 minutes to make 7 teddy bears, how long would it take 100 elves to make 100 teddy bears?


Option:
  • 100 minutes
  • 10 minutes
  • 7 minutes
  • 1 minute
Right Answer: 7 minutes

Q 9. A present has been lost. Can you spot the present?


Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
Right Answer: D

Q 10. Santa warms up with a bowl of alphabet soup. It looks like there’s a word! Can you unscramble the letters and write the answer below?


Right Answer: Rudolph

Q 11. Santa’s reindeer are just about to take off. Dancer goes before Blitzen but after Prancer. Comet is lined up before Cupid but after Blitzen. Dancer takes a dance break and then returns to the end of the line. In which order will these five reindeer take off?


Option:
  • Prancer – Blitzen – Comet – Cupid - Dancer
  • Blitzen - Prancer – Comet – Cupid - Dancer
  • Comet – Cupid - Blitzen - Prancer - Dancer
  • Dancer - Prancer – Blitzen – Comet – Cupid  
Right Answer: Prancer – Blitzen – Comet – Cupid - Dancer

Q 12. Santa's found himself in a bit of jam. What's the lowest number of ice sheets Santa must step on to get to the other side?


Option:
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Right Answer: 5

Q 13. Uh oh! Santa hit some turbulence and dropped a present over the Amazon. Can you help him spot the package in the dark?


Option:
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
Right Answer: F

Q 14. Which silhouette of Santa’s reindeer is not one of the actual reindeer in the image?


Right Answer

Q 15. There’s a box of Christmas decorations left out. Can you find the missing piece?


Right Answer

Q 16. The sun is about to rise over Europe and Santa needs to get to North America. If Santa has 4,710 miles to travel, how fast will his average speed be if he arrives in 40 minutes?


Option:
  • 7.065 mph
  • 188.400 mph
  • 118 mph
  • 282.000 mph
Right Answer: 7.065 mph

Q 17. A clever kid left a cryptic message for Santa. He must solve it to find the cookies and milk. And Santa can never leave a cookie behind. Can you unscramble it and write the location below?


Right Answer: Under the Wreath

Q 18. Math is different at the North Pole. Can you solve this math equation?


Option:
  • 16
  • 20
  • 34
  • 38
Right Answer: 34

Q 19. Another clever little kid has left a contraption for Santa. Can you tell us which glass will fill up with milk first? Write the digit below.


Right Answer: 5

Q 20. Traveling at warp speed, Santa keeps time in a mysterious and peculiar way using five different watches. What should the time be on the fifth watch?


Option:
  • 7.05
  • 7.29
  • 7.53
  • 8.05
Right Answer: 7.05



Video Facts Save Christmas Quiz Answers - You scored 100%!

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best. 

Disclaimer:  The purpose to provide the answer is for educational purpose if any official Authority have an issue, Kindly Contact Us

Post a Comment

0 Comments